Kom stage lopen in onze wereld

A balance between heat and cold.

Stage lopen in onze wereld?

Ben jij op zoek naar een fijn bedrijf om te leren en werken? Of zoek je een toffe stageplek? Bij Beijer Ref zijn er voldoende mogelijkheden. Met meer dan 4 verkoopbedrijven in het land, is er altijd plek. We leiden je graag op binnen onze branche, de koel- en klimaattechniek en laten je met veel plezier kennismaken met ons vak. Wist je dat er binnen de techniek, tal van specialismen zijn zodat er altijd iets bij jou past. Bekijk hieronder de mogelijkheden of stuur een open sollicitatie.

Onze stages

Sollicitatieprocedure

l

Reageer  op de openstaande stageplek en binnen 3 werkdagen nemen we contact met je op.

v

We bespreken graag de stagemogelijkheden met je en geven je een rondleiding!

Allebei enthousiast? Dan kun je aan de slag bij je nieuwe toffe stageplek, welkom!

Stagiaires aan het woord

Ik ben momenteel aan het afstuderen bij Beijer Ref Support in Oirschot. Ik was al bekend met de organisatie als vakantiekracht, vanuit daar ben ik in contact gekomen met mijn huidige stagebegeleider, die de opdracht heeft om voor het managementteam inzicht te creëren in de bedrijfsprestaties op strategisch niveau. Uiteindelijk zal hier waarschijnlijk een dashboard voor ontworpen worden waarmee zij in één oogopslag zien hoe de organisatie presteert en vanuit daar gericht kunnen (bij)sturen. Een erg leuke en uitdagende opdracht dus!

Als ik mijn stageperiode omschrijf in een aantal steekwoorden zouden dat zijn:  Uitdagend, nieuw en leerzaam.

– Sven, student Bedrijfskunde

 Ik doe mijn afstudeerproject voor mijn opleiding Technische bedrijfskunde bij Beijer Ref Support. Voor dit project doe ik een onderzoek rondom de leverbetrouwbaarheid van leveranciers. Ik heb de kans gekregen samen met mijn begeleider een opdracht te formuleren die goed aansluit bij de wensen van de organisatie en mijn persoonlijke leerdoelen. Beijer Ref is een open organisatie waar ik veel vrijheid krijg binnen de uitvoering van mijn opdracht. Hulp is nooit ver weg en de goede werksfeer maakt het een fijne plaats om stage te lopen

Als ik mijn stageperiode omschrijf in een aantal steekwoorden zouden dat zijn:  Uitdagend, betrokken en goede begeleiding.

– Tim, student Technische Bedrijfskunde

Contact

Heb je nog vragen of wil je meer weten over onze stage plekken?
Neem dan contact op met Laura in ’t Zandt, Corporate Recruiter. Stuur een mail naar l.intzandt@beijerref.nl of stuur een WhatsApp naar 06-510 19 799.

Vragen? WhatsApp!