Waarom begonnen bij ECR Nederland?

Na bijna 25 jaar als monteur gewerkt te hebben was ik op zoek naar een andere functie en ECR Nederland kon me dat bieden als Service Engineer waarbij ik nu dus een beetje 50% op kantoor aan het werk ben en 50% service werkzaamheden en inbedrijfstellingen uitvoer door heel Nederland.

Kan je iets vertellen over je carrière bij ECR Nederland?

Voordat ik bij ECR Nederland ging werken was ik voornamelijk bezig met Synthetische Koudemiddelen en groot keuken techniek, sinds dat ik bij ECR Nederland werk, zijn mijn werkzaamheden voor 90% natuurlijke koudemiddelen, hoofdzakelijk Co2 en Propaan. Ik heb dus al mijn certificaten moeten halen om met deze koudemiddelen te mogen werken, tezamen met alle andere mogelijke opleidingen die er nodig zijn in ons vakgebied. Ook worden we regelmatig bijgetraind door de leveranciers waar we mee samen werken, als het niet op ons hoofdkantoor is dan wel in de fabrieken van onze leveranciers. 

Wat is je ambitie?

Mijn ambitie is om te blijven leren en door te groeien in de koeltechniek met name de natuurlijke koudemiddelen.

Waarom de techniek?

De koeltechniek staat nooit stil, ik zit ±20 jaar in het vak en elke dag is anders. De ene dag werk je in de supermarkt en de andere dag werk je bij een bedrijf waar medicijnen worden opgeslagen, zo blijft het werk leuk en is het eigenlijk nooit saai.

Wat maakt dat je bij ECR Nederland wil blijven werken? 

We hebben een leuk team en werken met de laatste innovaties. Ook zijn de arbeidsvoorwaarden prima geregeld en krijgen we veel vrijheid om onszelf te ontwikkelen, dus er is geen reden om ergens anders te gaan werken 😊

Contact

Heb je nog vragen of wil je meer weten over onze stage plekken?
Neem dan contact op met Laura in ’t Zandt, Corporate Recruiter. Stuur een mail naar l.intzandt@beijerref.nl of stuur een WhatsApp naar 06-510 19 799.

Vragen? WhatsApp!